<3

Förlåt för dålig uppdatering men men. 

Vi vet inte om vi ska sluta med bloggen eller inte men det är ungefär 70% säkert :(. Som jag har skrivit innan så ska jag kanske skaffa en blogg med min kompis Emma om jag och Ronja ska sluta. Men vi vet ju inte än eftersom att vi inte vet om vi ska sluta med den här bloggen eller inte. 

Men idag följde Emma (hon jag kanske ska skaffa en blogg med) med mig hem. Vi bytte om till danskläder och åt sedan stack vi till en annan Emma för att ta selskap med hennne till busshållplatsen. Sedan tog vi bussen till dansen och dansade och sendan tog vi bussen hem. När jag kom hem åt jag lite och nu kollar jag på tv.

Det var ungefär hela min dag haha förutom att jag var i skolan och lite så. Men hoppas ni har haft en bra torsdag så taggar vi fredag i morgon. XoXo Telma<3 ( tror nog ni fattar det men ändå haha)

Tjena...

Nu täckte jag berätta en sak som Inter så kul. Jag och Ronja kanske inte ska ha kvar bloggen för att Ronja tycket inte att det är så kul att blogga längre. Jag tycker om att blogga så OM vi sluttar ska jag kanske skaffa en annan blogg med en annan kompis efter som att jag tycker att det är kul och blogga osv. Men vi får se hur det blir det är inte helt säkert än. Men om vi slutar och om jag skaffar en annan så kommer jag självklart skriva vad den heter här. Nu måste jag gå till skolan så hejdå! Kram Telma<3

Sista dagen på lovet!

Jaha då var det sista dagen på höstlovet. Är det bara jag som tycker att tiden bara har sprungit iväg? Det är ju lixom måndag i morgon, vilket innebär att det är skola. Idag har jag och Ronja äntligen träffat Emma. Vi han inte ses så länge men det var kul att ses den lilla stunden iallafall. Hoppas ni har haft ett toppen lov och att nir taggade inför skola och sånt. XoXo Telma<3

RSS 2.0